Blog

Hogyan ne essünk mindig ugyanabba a hibába!

Minőségfejlesztési technikák Mára már elengedhetetlen egy jól működő élelmiszeripari vállalat életében, hogy a minőségfejlesztésre ne fektessenek nagy hangsúlyt. Azonban még mindig ritkán találkozom olyan vállalatokkal, ahol komplex minőségfejlesztési tervet...
Hogyan ne essünk mindig ugyanabba a hibába!

Hogyan ne essünk mindig ugyanabba a hibába!

Minőségfejlesztési technikák Mára már elengedhetetlen egy jól működő élelmiszeripari vállalat életében, hogy a minőségfejlesztésre ne fektessenek nagy hangsúlyt. Azonban még mindig ritkán találkozom olyan vállalatokkal, ahol komplex minőségfejlesztési tervet...

bővebben
Praktikus ötletek a hatékonyság növelésére.

Praktikus ötletek a hatékonyság növelésére.

Ha a vállalti hatékonyságról beszélgetünk, a legtöbb vállalkozó csak és kizárólag a termelési vonalainak a maximális kapacitási adatainak van az ismeretében. Sokszor előfordul azonban, hogy a tényleges gyakorlati kapacitásokat nem ismerik, és nem is követik...

bővebben
Fejlesszünk, de nem mindegy, hogy mit!

Fejlesszünk, de nem mindegy, hogy mit!

Sokszor tapasztalom, hogy az élelmiszer előállító vállalatok „termékfejlesztése” csak és kizáróan a konkurencia által előállított termékek figyeléséből és másolásából áll. A fejlődési kényszer időnként elhamarkodott fejlesztésekben jelenik meg. Mindegy, hogy az...

bővebben